فعاليت های مورد انتظار در مراحل رشد کودکان

  •  تولد تا ۱۲ ماهگی:

گفته می شود کار اصلی نوزادان در اولين سال زندگی بزرگ شدن و پيشرفت کردن است.نوزادان به توجه و مراقبت کامل،ميزان خواب زياد،تغذيه خوب ،و ميزان زياد تعامل با والدين و مراقبين نياز دارند.

  • ۱۲ماهگی تا ۳۶ماهگی:

مهم ترين فعالیت کودک در اين مقطع سنی عبارتست از اغاز دستيابی بع قابليت های رشد و تحولی در مهارت های حرکتی بنيادين و حس فرديت.اين اهداف نيازمند بازی،کشف و جستجو و چيرگی بر تعدادی از مهارتهاست(مانند راه رفتن،استفاده از کلمات برای برقراری ارتباط،به تنهايي غذا خوردن)و به اين ترتيب هنگامی که تلاش های اوليه اش در جهت ابراز وجود با ناکامی يا شکست مواجه می شود،ناگزير به قشرق به راه انداختن می انجامد.

  • ۳تا۶سالگی:

شاخص های بارزاين دوره رشد و تحول شامل کسب چيرگی و مهارت در روابط اجتماعی و زبان،تحول قوه ابتکار و درک حس هدفمند بودن است.در طی دوران پيش دبستانی،تجسم و تخيل شکل می گيرد و کودکان ار داستان سازی و ايجاد باور لذت می برند.

  • ۶تا۱۲ سالگی:

مسایل کليدی در اين مقطع رشدی عبارتند از ارتباط یا همسالان گسترش مهارت های اجتماعی و رشد و تحول عقلانی و هوشی،در جامعه ما ،اموزش رسمی در مدرسه در اين سن اغاز می شود و ناگهان کودکان بايد ياد بگيرند. چگونه با اصول و قواعد،تعارض ها،و محروميت هايي که در محيط خارج از خانه روی میدهند ،مواجه شده و کنار بيايند.

  • نوجوانی(۱۲تا۲۰سالگی): فعالیت های رشدی متناسب سن

مهم ترين رويداد های نوجوانی که در افراد به انها دست می يایند ،نياز به خلق هويت شخصی،کسب يک تصوير شخصی مناسب از خود،دستيابی به استقلال ميل و فعاليت جنسی روبرو می شوند. که همراه با تغييرات هيجانی معروف ناشی از تغييرات بيوشيميايي است.

  • اوايل بزرگسالی(۲۰تا۴۰سالگی) : فعالیت های رشدی متناسب سن

در اين دوره،زندگی شخصی خودمان را آغاز می کنيم. خانواده خودمان را تشکيل می دهيم،و جايگاه خاص خودمان را در جامعه می يابيم.در طی اين سال ها به ايجاد صميميت همراه با تعهد در روابط و اهداف و پيشرفت ها علاقمند می شويم.

  • اواسط بزرگسالی(۴۰تا۶۵سالگی):

شغل و خانواده جز علايق اصلی ما در اين مقطع زندگی هستند.اين سالها ممکن است در کارمان سال های اوج تجربه،دانش و تخصص باشند.همچنانکه کودکان به بلوغ و پختگی می رسند و نوه ها به دنيا می ايند.حس مسئوليت بيشتری در زندگی ما شکل يافته و گسترش می يابد.

  • پختگی(۶۵ به بالا):

پذيرش  زندگی خود و انتخاب ها و تصميماتمان،تکليف کليدی اين دوره است. که نيازمند يکپارچگی،حل و کسب حس خويشتن است.پذيرش پديده مرگ نه تنها برای خودمان بلکه برای حتی نزديکان مان،يکی از مسايل مهمی است که بايد در اين مقطع آن را حل و فصل کنيم.

 

گفتاردرمانی و کاردرمانی آنلاین

نشانه های اولیه اتیسم

بهترین گفتاردرمانی

کاردرمانی جسمی

ایجاد انگیزه در کودکان دارای لکنت پیشرفته

فعالیت های رشدی متناسب سن را مطالعه نمودید اینک خدمات دیگر مارا با کلیک مشاهده کنید

مداخله زود هنگام در لکنت

تشخیص افتراقی عقب ماندگی ذهنی و کودک تنبل

برچسب ها
#آسیب شناس گفتاردرمانی #آموزش و یادگیری #آموزش یادگیری #اتیسم #اختلال یادگیری #استان گلستان گفتاردرمانی #انجمن اتیسم استان گلستان #بانک گفتاردرمانی #بزرگسال #بهترین درمان لکنت #بهترین درمانگران #بهترین دکتر گفتاردرمانی #بهترین رواندرمانگر #بهترین روانشناسی در گرگان #بهترین فوق تخصص گفتاردرمانی گرگان #بهترین کاردرمانگر #بهترین کاردرمانی در گرگان #بهترین کلاس سخنرانی #بهترین گفتاردرمانی #تشخیص نوزادان #تقلید کلامی نوزاد #حنیف امانیان درمانگر لکنت #حنیف امانیان متخصص گفتاردرمانی #درمان گروهی لکنت #درمان لکنت بزرگسالان #رشد تحولی #رفتاردرمانی یاشا #روانشناسی یاشا #سالمندی #سکته مغزی و گفتاردرمانی #صدای گریه غیرطبیعی نوزاد #فعالیت رشدی #فعالیت متناسب سن #فعالیت های رشدی #کاردرمانی یاشا #کلینیک تغذیه یاشا #کلینیک یاشا #کودک گفتاردرمانی #کودکان #کیلینیک گفتار درمانی یاشا #کیلینیک یاشا #گفتاردرمانی بلع نوزادان #گفتاردرمانی خوب در گرگان #گفتاردرمانی کودکان #گفتاردرمانی گرگان #گفتاردرمانی نوزادان #گفتاردرمانی و کاردرمانی یاشا #لکنت زبان #متخصص گفتاردرمانی حنیف امانیان #متخصص گفتاردرمانی یاشا #مرکز اختلال بلع یاشا #مکیدن نوزاد #نوجوان #نوزاد #نوزادان #نوزادان در گرگان #یاشا

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط