اختلالات حرکت:

اختلالات حرکتی باعث حرکات غير ارادی يا ناهنجاری های پوسچر،تون،تعادل يا کنترل حرکات ظريف می گردند.

۱_آتاکسی:

آتاکسی ناتوانی در انجام حرکات ظريف ،صحيح و هماهنگ است،که معمولا  بدليل اختلال در مخچه و يا راه های حسی در ستون های خلفی طناب نخاعی است.

آتاکسی ممکن است ژنراليزه بوده و يا به طور عمده روی راه رفتن و يا اندام فوقانی اثر بگذارد.

۲_کره،آتتوزيس ،ترمور

  • کره:

که در زبان يونانی به معنای رقص است،به حرکات غير عادی ، کنترل نشده ،سريع و نامنظم اشاره دارد.

حرکات کره ای اغلب در تلاش برای پنهان کردن اين اختلال ،در فعاليت های نيمه هدف دار ادغام می شود و يا ممکن است به حرکات بدفرم دست ها و پاها و همچنين گام برداشتن غير طبيعی منتهی شود.

  • آتتوز:

با حرکات پيچشی ديستال اندام ها و گاهی در ترکيب با کره (کره_اتاتوزيس)،اغلب به عنوان بخشی از فلج مغزی اکستراپيراميدال مشاهده شده که به وسيله ی آسفيکسی ،کردن ايکتروس به دليل زردی نوزادی و يا اختلالات متابوليک ايجاد شده است.

آتتوز همچنين با فلج مغزی مرتبط با نوزاد نارس ديده شده است .

  • ترمور:

يک حرکت غير ارادی است که به وسيله نوسان دوره ای و منظم يک قسمت از بدن مشخص می شود.که ممکن است در زمان استراحت و يا با حرکت برجسته تر باشد .

jitteriness که به صورت ترمور های  ريتميک با دامنه برابر به دور محور ثابت تعريف می شود.شايع ترين حرکت غير ارادی نوزادان سالم است .

در حين گريه کردن و يا در حين معاينه رفلکس مورو،jitteriness آشکار تر می گردد.ولی وقتی شير خوار بيدار و هشيار است و يا بعد از دومين هفته زندگی،اگر ترمور ادامه يابد غير طبيعی تلقی می گردد.

ملاحظات توانبخشی در اختلالات حرکتی:

اصول کاردرمانی در برخورد با بيماران با اختلال حرکتی استفاده از تکنيک های کنترل حرکتی،تعديل تون عضلانی و ايجاد ثبات  مفصلی لازم می باشد.

 

۳_ديستونی:

ديستونی سندرومی از انقباضات عضلانی پايدار است که باعث پيچش و حرکات تکراری و يا پوسچر های غير طبيعی می گردد .

علل عمده ديستونی عبارتند از :

آسفيکسی ،پريناتال،کرن ايکتروز ناشی از ايکتر نوزادی و دارو ها.

ديستونی ممکن است يک تضاهر عمده کودکان دچار فلج مغزی ،اکستراپيراميدال باشد،که آسيب عقده های بازال را در اثر علل مختلف داشته باشند.

 

۴_تيک:

تيک ها حرکات اسپاسموديک غير ارادی و تکراری و کليشه ای هستند که غير ريتميک می باشند.اغلب به وسيله استرس تشديد يافته و ممکن است هر گروه عضلانی را گرفتار کند.

 

اختلال های پردازش شنیداری مرکزی

اختلالات عصبی تحولی

فرزندپروری در گرگان

برچسب ها
#اتاکسی #اتتوز #اختلال جسمی حرکتی #اختلال حرکتی #اختلال حرکتی در کودکان #اختلالات جسمی حرکتی #اصلاح حرکتی بزرگسالان #اصلاح حرکتی در گرگان #اصلاح حرکتی کودکان #بهترین درمان #بهترین درمان لکنت #بهترین درمانگر #بهترین درمانگران #بهترین دکتر گرگان تا کردکوی #بهترین دکتر لکنت #بهترین دندانپزشکی گرگان #بهترین روانشناسی در گرگان #بهترین کاردرمانگر #بهترین کاردرمانی در گرگان #بهترین کلینیک در استان گلستان #بهترین گفتاردرمانی در گرگان #ترمور #ترموز #تیک #حنیف امانیان #حنیف امانیان متخصص گفتاردرمانی #درمان اختلال بلع #درمان اختلال حرکتی #درمان حرکتی #درمان حرکتی فلجی #دیزآرتری و کاردرمانی #دیسفونی اسپاسمودیک #رفتاردرمانی یاشا #سکته مغزی و کاردرمانی #کاردرمانی #کاردرمانی آفازی در گرگان #کاردرمانی آنلاین #کاردرمانی برای پارکینسون #کاردرمانی برای کودکان ترکمن زبان #کاردرمانی بزرگسال #کاردرمانی جسمی در گرگان #کاردرمانی خوب در گرگان #کاردرمانی در بتامانوزیدوز #کاردرمانی در گرگان #کاردرمانی دکتر امانیان #گفتاردرمانی حنیف اانیان #گفتاردرمانی حنیف امانیان #متخصص گفتاردرمانی حنیف امانیان #وضعیت کرونا در گرگان #وضعیت کرونا گلستان #یاشا

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط