شناسایی اختلال پردازش حسی

 

ایا اختلال پردازش حسی روی توانایی کودک برای شرکت در بازی ها تاثیر می گذارد؟

 

بله کودکان مبتلا به این اختلال ممکن است مشکلاتی در برخی از جنبه های بازی کردن داشته باشند. به علت ماهیت پویایی بازی سیستم عصبی کودک دایما اطلاعات  مهارتی ذخیره شده رجوع می کند. بازی برپایه ی پردازش حسی موثر اطلاعات دیداری وشنیداری و نیز اطلاعات حواس اولیه دهلیزی عمقی لامسه قرار دارد. که برای تعاملات بین فردی ومحیطی مهم هستند. به همین دلیل است که بازی از طرف متخصصین رشدی به عنوان عامل مهمی برای رشد اولیه ی سالم مغز و بدن توصیه می شود.

 

چرا کودک من از بازی کردن با تجهیزات پارک امتناع می کند؟

 

ممکن است کودک شما احساس ناامنی جاذبه ای را تجربه کند که یکی از علایم مشکلات پردازش دهلیزی است. از انجا که حس دهلیزی حس  حرکت تعادل برای رشد حس امنیت جسمانی مهم است. هنگامی که پاهای کودکان دچار مشکلات دهلیزی از زمین  جدا می شود. اغلب می ترسند همچنین وقتی وضعیت سر ان ها تغییر میکند. یا وقتی که ان ها حرکات غیرقابل کنترل را تجربه می کنند. بسیار وحشت زده میشوند. اگرچه بسیاروحشت زده می شوند. اگرچه بسیاری از کودکان در دوره های معین رشدی از انواع خاصی از حرکات می ترسند. ولی این ترس خیلی ها ادامه یابند. و با توانایی کودک برای شرکت در فعالیت های متناسب با سن تداخل کنند ممکن است کودک نیاز به کمک داشته باشد.

 

در اینجا به برخی از علایم کودکان دچار ناامنی جاذبه ای اشاره می شود:

 

  • اضطراب بیش از حد وقتی که پاها از زمین جدا میشود.
  • دوست نداشته باشد که سرش سرو ته شود والدین ممکن است این حالت را خیلی زود ببیند.
  • ترس غیرعادی از ارتفاع یا افتادن.
  • وقتی که روی سطوح ناهموار یا روی پلکان راه می رود. احساس ناراحتی می کند حتی ممکن است دچار سرگیچه شود.
  • بیم و وحشت شدید هنگام کج شدن به عقب حتی با وجود تکیه گاه.

 

چرا کودک من نمی تواند دریابد که چگونه  با اسباب بازی جدید بازی کند؟

 

اشکال در پردازش حسی میتواند روی توانایی برنامه ریزی حرکتی کودک (که به وب یاری می دهد مراحل انجام یک فعالیت را دریابد) تاثیر بگذارد. بیشتر کودکان از طریق آزمایش کردن و یادآوری چگونگی بازی کردن با اسباب بازی مشابه در گذشته؛ چگونگی بازی کردن با اسباب بازی جدید را کشف می کنند. اگرچه کودکان دچار مشکلات برنامه ریزی حرکتی برای چگونگی استفاده از انگشت ها و بدن شان در ارتباط با  اسباب بازی بسیار مشکل دارند. شما میتوانید از طریق نمایش تجربی حرکان به کودکتان کمک کنید تا چگونگی استفاده از وسایل جدید را بفهمد و به او فرصت دهید که این اجرا را بارها مشاهده کند. همچنین سعی کنید.

یک فعالیت را به چندین قسمت کوچک تقسیم کنید تا مغز کودک مجبور به برنامه ریزی حرکتی مجموعه ای از فعالیت های پیچیده نباشد. فعالیت های مجزا؛ سرانجام در کنار هم قرار میگیرند و به یک فعالیت کامل تبدیل میشوند. یکی از بهترین راه ها برای استفاده از این روش در کودکان؛ استفاده از تصاویر یا جدول تصویری است که باعث میشود کودک آنچه را که گام به گام انجام می دهد مشاهده کند.

حنیف امانیان ۰۹۹۰۹۵۰۱۴۲۸

گفتاردرمانی خوب در گرگان ـ تکمیل شنیداری کودکان

شناسایی اختلال حسی ـ اختلال حسی دوگانه

شناسایی اختلال حسی ـ اختلال پردازش حسی

شناسایی و درمان اختلالات حسی در گرگان ـحنیف امانیان ۰۹۹۰۱۴۱۷۷۶۳

 

برچسب ها
#آمار اختلال حسی در گرگان #آموزش کودکان ۲ تا ۷ سال #اتیسم و گفتاردرمانی #اختلال پردازش شنیداری مرکزی #اختلال حسی #اختلال حسی در گرگان #اختلال ویژه یادگیری #اختلال یادگیری #اختلال یکپارچگی حسی #اموزش کودکان #انواع بازی #انواع بازی مناسب کودک #ای سنه هیجانی #بازی برای درمان اختلال #بازی های حسی #بازی های حسی برای کودکان #بازی های گفتاردرمانی #بهترین درمان اتیسم #بهترین درمان در یادگیری #بهترین درمان لکنت #بهترین گفتار درمان #بهترین گفتاردرمانی #بهترین گفتاردرمانی در گرگان #بیش فعالی #پردازش حسی #پردازش حسی در گرگان #پرسش و پاسخ مشکل یادگیری #ترکمن صحرا گفتاردرمانی #تمرین پرتاب کردن به کودک #تمرین پیشنهادی #توانبخشی کودکان #توانمند سازی کودکان #توانمندسازی کودک #توانمندسازی کودک در گرگان #توانمندسازی هوش اجتماعی کودک #توانمندی بازی کودکان #توانمندی کودک #حنیف امانیان #حنیف امانیان متخصص گفتاردرمانی #درمان اختلال حسی #درمان اختلال یادگیری #درمان اختلالات یادگیری #درمان بیشفعالی #درمان تعادل کودک #درمان کودکان بیشفعال #درمان مشکلات رفتاری #درمان یادگیری در گرگان #روانشناسی خوب در گرگان #روانشناسی یادگیری #عدم تعادل کودک #فرشته قلیچ خانی متخصص لکنت زبان #کاردرمانی خوب #گفتاردرمانی خوب #گفتاردرمانی در اختلال حسی #گفتاردرمانی در پردازش حسی #گفتاردرمانی در گرگان #گفتاردرمانی دوزبانه #گفتاردرمانی کودکان #گفتاردرمانی کودکان در گرگان #گفتاردرمانی یاشا #متخصص گفتاردرمانی حنیف امانیان #مشکل حسی در کودک #مشکلات حسی کودکان و نوجوانان #مشکلات رفتاری کودکان #ناهماهنگی حسی #هماهنگی حسی کودکان در گرگان #وضعیت حرکتی کودک #وضعیت کرونا گرگان #یادگیری
  1. خدمات مداخله زودرس – کلینیک یاشاـ دکتر حنیف امانیان ـ۰۹۹۰۹۵۰۱۴۲۸

    ۱۳ تیر ۱۴۰۰

    […] شناسایی اختلال پردازش حسی […]

  2. مراحل تربیت شنوایی – کلینیک یاشاـ دکتر حنیف امانیان ـ۰۹۹۰۹۵۰۱۴۲۸

    ۱۴ تیر ۱۴۰۰

    […] شناسایی اختلال پردازش حسی […]

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط